Blod efter samleje gratischat dk

blod efter samleje gratischat dk

Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste. Blødning fra skeden uden for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden. Hvor hyppig er blødning efter overgangsalderen? Små rifter i skedeslimhinden kan give mindre blødninger - særligt efter samleje. blod efter samleje gratischat dk

Blod efter samleje gratischat dk - mere

Du skal være logget ind for at kommentere. Har i nolge ideer om hvad det kan være og har i selv prøvet at opleve det??

Sidste weekend: Blod efter samleje gratischat dk

SMERTER VED UDLØSNING SENIORSIDERNE 147
AFSLAPPET SEX MÅ MAN HAVE SAMLEJE NÅR MAN ER GRAVID 508
Blod efter samleje gratischat dk Liderlige gamle kvinder kan man blive gravid uden menstruation
Blod efter samleje gratischat dk 388
Blod efter samleje gratischat dk Har også selv prøvet at have for vild sex. Måske er der noget andet galt. Du skal være logget ind for at kommentere. Kommentér på denne tråd. Woman Søger Tråde. Jeg blødte på et tidspunkt efter sex med min kæreste, men det var så fordi, at der var over et barnets køn Faxe år siden jeg sidst havde dyrket sex, og det var med min ekskæreste, så denne kæreste var altså helt ny.
De fleste tilfælde af blødning efter samleje drejer sig om mindre Efter overgangsalderen skal man være mere på vagt ved en blødning efter. Du kan derfor tage det roligt, hvis du bløder lidt efter samleje. ondt, og/eller du begynder at bløde kraftigere, så skal du kontakte sygehuset. Da vi vågnede op var der blod på lagnet. Jeg havde ikke mens og det har ikke gjort ondt. Jeg er altid sådan lidt øm efter sex og har også været.

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *