Kinesisk kalender køn at blive gravid

kinesisk kalender køn at blive gravid

Den kinesiske kalender siges at kunne fastslå dit barns køn med 99 procents sikkerhed Er du gravid - og nysgerrig efter at vide, om du venter en dreng eller en pige? Har du 2 drenge, bliver det næste barn nok også en dreng - eller hvad?. med den kinesiske kalender kan du forudsige barnets køn med op til 90% sikkerhed. Du er her: Start / Gravid / Bliver det en dreng eller pige?. Bestem dit barns køn med udgangspunkt i en kinesisk kalender. barnet er undfanget (eller hvor du regner med at barnet bliver undfanget) og gå derefter at den kinesiske kalender tager udgangspunkt i datoen for, hvornår du blev gravid. kinesisk kalender køn at blive gravid

Kinesisk kalender køn at blive gravid - fortsat

Hvis en dreng i tumlingealderen år viser interesse for din gravide mave, venter du en pige. Jeg har en dreng på 12 og en pige på 7. Synes det er sjovt det er moderens alder der skal bruges som baggrund for forudsigelsen, når nu det er mandens sædvanlige der er bestemmende for resultatet men det er da meget sjovt, og vi må se at den får ret i en pige til mig som både min kæreste og jeg også tror. Hej, Jeg blødning ved ægløsning Fanø godt bruge lidt hjælp! Nyeste artikler om fertilitet. Den normale tilgang er, at den kinesiske kalender tager udgangspunkt i datoen for, hvornår du blev gravid. Håber du kan hjælpe mig, da jeg ikke lige helt kan gennemskue den kaldender med at omregne.

Kinesisk kalender køn at blive gravid - kommentarTilføj

Prinsesse men venter en prins. Det er meget generaliserende og spåkoneagtigt. Jeg havde ægløsning cirka mellem den oktober, er ikke helt sikker Jeg må dog nok indrømme at jeg personligt ikke tror ret meget på den kinesiske kalender. Fik den kinesiske kalender ret? Feltet "pige" i august ligger nemlig op af to felter med "dreng".

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *