Modne kvinder ensomhed

modne kvinder ensomhed

Venner søges: Så mange af os er ensomme . Du er jo landet på 40plus, hvor du finder tusindvis af modne singler (samt folk i parforhold) som alle har det. Med ensomheden stiger risikoen for depression og selvmord blandt de kvinder , har mænd generelt sværest ved at håndtere ensomheden. Flere af os kender sikkert nogen, der ofte føler sig ensomme. Men ensomhed er desværre et tabubelagt område, som netop forstærkes af, at man ikke deler den.

Modne kvinder ensomhed - førte

Det er fredag morgen, klokken er ni. Ensomhed er virkeligheden for flere danskere, end man måske umiddelbart skulle tro. ” Ensomhed blandt ældre: Myter og fakta” præsenterer hovedkonklusionerne fra den landsdækkende .. En kvinde fortæller, at hun har været medlem af en pen-. Med ensomheden stiger risikoen for depression og selvmord blandt de kvinder , har mænd generelt sværest ved at håndtere ensomheden. Ensomme ældre bliver glemt og klemt i tidens snak om gråt guld og ældrestyrke. En kvinde på 80 år mistede sin mand for fem år siden.

Modne kvinder ensomhed - føler

Man har talt om, at mænd socialiseres til at ignorere eller fortrænge store dele af deres følelsesliv bortset fra nogle bestemte acceptable følelser som fx vrede og lyst. Mummi: Sejt at du "tør" skrive om det herinde. Få veninder som har deres eget netværk ved siden af, og som jeg efterhånden synes at jeg trækker temmelig store veksler på. Og hvis man er isoleret fra andre i tilstrækkelig lang tid, så kan man godt komme til at virke sær på andre.

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *