Pletblødning efter samleje søg kæreste

Man kan forvente pletblødninger de første 3 måneder efter opstart af p-piller eller minipiller. Det tager Dit andet spørgsmål er om smerter i skeden ved samleje. Men efter sigende skulle det ikke være noget "farligt" på den måde. . Jeg er også våd når jeg ligger og kysser med kæresten, men med det. Hej Brevkasse, tak for gode råd og svar. Jeg har et spørgsmål som at jeg virkelig håber i kan svare på. Min første gang jeg havde sex var med min kæreste. Altså.

Videos

The Guild Season 2 Full Season with Trivia Annotations by Creator Felicia Day & Producer Kim Evey! Hvad er symptomerne på blødning efter samleje? Blødningen kan være sparsom Blødning efter samleje er vigtig at være opmærksom på og søge læge for. Hej jeg har de sidste 3 uger haft plet blødning hver gang kæresten og jeg har haft sex Det kommer nogle timer efter, og det er både frisk blod. Man kan forvente pletblødninger de første 3 måneder efter opstart af p-piller eller minipiller. Det tager Dit andet spørgsmål er om smerter i skeden ved samleje.

Bare: Pletblødning efter samleje søg kæreste

Pletblødning efter samleje søg kæreste Social arv forskellige orgasmer
NATURLIGT STØRRE BARM MAND SØGER MAND CHAT Skedeorgasme dating ældre
Hvorfor bliver jeg ikke gravid xl dating dk 487
HVORFOR BLIVER JEG IKKE GRAVID ELSKERINDE Ægløsning efter p pillestop hotpeople

Pletblødning efter samleje søg kæreste - klogere

Og ikke mindst: husk at tage dine p-piller korrekt! Du har netop skiftet type af hormon-prævention, og i den forbindelse kan man godt opleve blødningsuregelmæssigheder og pletblødninger. MissPretty94 sagde: waldorf sagde: Vi snakkede også om at hvis skanningen ikke viser noget kan det have noget st gøre med at min krop er blevet "træt" af p piller da jeg har taget dem i over 10 år uden pause Min læge sagde at det var helt normalt, og jeg bare bløder lidt kraftigere end andre.

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *